Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Fra kr. 1.132.900,-

OVERBLIKK
Nye Giulia Quadrifoglio er ikke bare den kraftigste bilen Alfa Romeo noengang har konstruert til veibruk. Den representerer et møtepunkt mellom teknologi og følelser som kun kan tilhøre et berømt merke som Alfa Romeo.
Her har vi et sportsmerke som ble skapt for 106 år siden og som fremdeles står for noe helt originalt idag: en lidenskap for motorsport ulikt noe annet. Visceral. Energisk. Teknologisk. Konstruert.

STIL
Siden sivilisasjonens begynnelse har designere vendt seg mot naturen og menneskets anatomi for å finne teknisk og strukturell inspirasjon. Verdens mest feirede arkitektoniske bragder klarte å finne den rette balansen mellom både menneskelige og strukturelle behov. Giulia Quadrifoglio er det ultimate produktet av denne tilnærmingen til høy design.

TEKNOLOGI
Teknologien bak nye New Giulia Quadrifoglio ble utviklet for å øke ytelsen og gi en flott kjøreopplevelse. Menneske/maskin samspillet er alltid kjernen i alle nyskapninger for å skape en bil som er en naturlig forlengelse av førerens kropp, sinn og hjerte.

DRIVLINJE
Nye Giulia Quadrifoglio er ikke bare den raskeste sedanen for veibruk som er produsert av Alfa Romeo. Den viktigste følelsen bak rattet som denne bilen kan gi, er ekte spenning. Alt er konstruert for kjøreglede uten kompromiss. Veien ble ikke bygd for å være et bur, og det er derfor nye Giulia Quadrifoglio gir en følelse av frihet som kommer fra hjertet: powertrain-systemet.

Giulia Quadrifoglio har en manuell 6-trinns girkasse som er designet for å gi føreren full kontroll.
Lett og presis, og sammen med responsiv styring, tilbyr den ekstraordinære opplevelser og en kjøreglede som er unik i sin kategori.

Hjertet i Giulia Quadrifoglio er en bensindrevet 2.9 V6 bi-turbomotor med sylindre som er satt i 90 graders vinkel til hverandre. Motoren har 510 hk og et dreiemoment på 600 Nm mellom 2500 og 5000 RPM.
Denne motoren ble utviklet i nært samarbeid med Ferrari. Den består kun av aluminium, er svært kraftig og veier samtidig lite.