Alfa Romeo Giulia

Fra kr. 498.900,-

OVERSIKT
Siden Alfa Romeo ble grunnlagt ha de brukt en unik og original tilnærming til design av biler, og streber etter å finne et møtepunkt mellom stil og lidenskap.
En kombinasjon av ikonisk italiensk design, banebrytende teknologi og en dristig dynamisk ånd som inspirerer autentiske følelser.
Nå er det kommet et nytt kapittel i merkets historie, der føreren og dens opplevelser er i sentrum.

STIL
Alfa Romeo kaller det «meningsfull skjønnhet» Hver detalj er utformet for teknikk for å skape et muskuløst design som understreker den nye Giulias ytelse og forsterker dens aerodynamikk. Bilens design innebærer ikke drama, men hver eneste valg er dramatisk for en ekte entusiast. Med sin unike stilen bringes tilbake Alfa Romeos genuine sjel for å bli et klassisk produkt.

TEKNOLOGI
Selv om nye Giulia har all den siste banebrytende teknologien innen sikkerhet og infotainment, har den ingen unødvendige tilleggsfunksjoner. All betjening i bilen er tydelig og intuitiv. Føreren kan rette all oppmerksomheten sin på veien og kjøringen, i en perfekt menneske/maskin symbiose: samspillet mellom bilen og føreren har derfor ingen grenser.

DRIVLINJE
Nye Giulia leveres med 2 motor alternativer, begge turboladede og bygget i aluminium, som kombinerer ytelse og effektivitet med en enestående balanse.
2.0 bensinmotor med 200 hk 8-trinns automatgir, og 2.2 dieselmotor tilgjengelig i 150hk med manuell 6-trinns girkasse eller 180hk med manuell 6-trinns girkasse eller 8-trinns automatgir. For å kunne gi en progressiv respons uten turboforsinkelse, fungerer turboladeren også på lave hastigheter, og øker dreiemomentet.