BLACK WEEK TILBUD

Honda E Advance

Kampanjerabatt 21.400,-

Black Week rabatt: 31.400,-

Pris kr. 290.000,-

Inkludert vinterhjul, midtarmlene (verdi 4.400,-) og masse utstyr.
Tilbudet gjelder lagerbiler

Vi presenterer Hondas første helelektriske urbane bil. Honda E er en drøm som har blitt til virkelighet med sin unike kombinasjon av dynamisk ytelse, raffinert komfort og futuristiske teknologi. Bakhjulsdrift og 50/50 vektfordeling gir en eksepsjonell kjøreopplevelse, og den er like sportslig som den er lettkjørt.

Designet i vår EV er dynamikken i en sportsbil. Honda E har en elektrisk motor på opptil 154 hk med 315 Nm dreiemoment og rask akselerasjon: 0 til 100 km/t tar 8,3 sekunder. Batteriet på 35,5kWh gir rekkevidde på 200-220km.

Toppmoderne teknologisk innovasjon er pakket inn i en ren, stilig design. Skjulte dørhåndtak fremhever Honda es rene linjer. Den har mange innovative funksjoner, f.eks. Honda parkeringshjelp og speilsystemet med sidekamera, som hjelper deg når du kjører rundt i byen.

Det digitale dashbordet med dobbel skjerm holder deg informert, underholdt og koblet til de tingene du liker, noe som gir deg intuitiv kontroll over en rekke intelligente programmer og tjenester. Skjermene kan også tilpasses for optimal brukervennlighet.