Fiat 500

Fra kr. 224.900,-

Små detaljer får store konsekvenser
Nye 500 er tro mot sine røtter og den ikoniske 500-stilen, og den er vakrere enn noen gang takket være et nytt mer rent og elegant design med diskré linjer, der 500-logoen er flyttet til fronten for å understreke dens umiskjennelige personlighet. Den er bredere og lengre enn noensinne, og den synes enda bedre på veien.

Mer rom for bevissthet
Stil møter med komfort for å gi en eksklusiv kjøreopplevelse. Interiøret, med rent design, enkle liner og færre knapper, er designet for å forsterke romsligheten. Detaljene er inspirert av naturen og bærekraftighet. I tillegg har det nye armlenet foran lagringsplass og det fins en smarttelefonholder med trådløs lading, slik at alt finner sin plass.

Lad opp følelsene dine
Det er en del av målsetningen vår å ta vare på planeten, lettheten og livsgleden. For å oppnå dette er den nye 500 bygd på en helt ny plattform som er 100 % elektrisk og designet for det neste tiåret.

Koblet til din verden
«Cinerama»-infotainmentsystemet er helt nytt og tar deg med inn i fremtiden. Med en skjerm på 10,25”, som er rask, intuitiv og brukervennlig, får du tilgang til nytt innhold og avanserte funksjoner, for eksempel trådløs Apple CarPlay og Android Auto™. Takket være ultrarask Bluetooth® blir du koblet til enhetene dine på mindre enn 5 sekunder. I tillegg kan du nyte det nye panelet på 7 tommer, det trådløse ladesystemet for mobiltelefon og radioen med innebygget navigasjonsenhet.

Intelligent adaptiv cruisekontroll

Still inn hastigheten og nyt turen. Nye 500 holder sikker avstand og har kontroll på hastigheten for deg.

Kjørefeltsentrering

En enkel knapp som hjelper deg slik at du alltid holder deg midt i kjørefeltet. Dette innovative systemet vil holde deg på riktig kurs.

Urban blindsoneassistent

Takket være en ultralydsensor blir du varslet når det er noe på siden av eller bak bilen.

360 grader droneperspektiv

Elleve sensorer sørger for at du ser bilen i 360°, slik at du kan oppdage hindringer rundt deg og bli varslet om ting i nærheten av bilen.

Ryggekamera

Kameraet overfører et høyoppløselig bilde av det som er bak bilen, slik at det blir enklere å parkere eller manøvrere.

Autonom nødbremseassistent

Nye 500 bremser automatisk for å unngå kollisjoner med biler, fotgjengere eller syklister.

Trafikkskiltgjenkjenning og fartsrådgiver

Den nye 500 oppdager og gjenkjenner trafikkskilt. Med speed limiter aktivert vil det også være mulig å begrense maksgrensen for hastighet.

Oppmerksomhet-assistent

Når du blir sliten, vil bilen oppdage det og foreslå en kaffepause.

Kjørefeltkontroll

Forebygg risikoen for utilsiktet kryssing av hvite linjer, slik at du alltid er på rett kurs.

Nødanrop

I nødssituasjoner vil nye 500 hjelpe ved å gjøre et anrop som angir hvor kjøretøyet befinner seg og i hvilken tilstand det er.

Ta kontakt for mer informasjon:

11 + 1 =