Honda Civic 5-dørs

Fra kr. 348.800,-

EN BIL MED FOKUS PÅ DEG
Et finjustert chassis og de helt nye motorene gir deg full kontroll.
Femdørs Civic er revolusjonert med et lettere, stivere chassis og en sporty, mer engasjerende kjørestilling som passer godt sammen med valget mellom to turboladede motorer. Med den brede og romslige førerplassen får du økt sikt og god følelse med veien.

STYLET FOR SPORT
Når du går fra gir til gir i Civics sekstrinns manuelle girkasse eller nye automatiske CVT-girkasse, gir den fininnstilte aerodynamikken deg godt veigrep. Med teknologier som Agile Handling Assist vil bilen umiddelbart reagere på alt du foretar deg.

DET ER ØYNENE OG ØRENE DINE
Femdørs Civic har innebygd avansert teknologi som skal holde deg trygg.
Femdørs Civic leveres med Honda SENSING som standard. Det er vår unike samling av avanserte sikkerhetsfunksjoner som bruker kamera- og radarteknologi, som Kollisjonsminimerende bremsesystem, Kjørefeltvarsling, System for trafikkskiltgjenkjenning og Intelligent adaptiv cruisekontroll, som alle overvåker omgivelsene – og bidrar til å holde deg trygg.

Civic-ens moderne design er helt særegen, slank og sporty med en unik blanding av dramatiske linjer og glatte, atletiske kurver. Det er en bil som er utformet for å skape oppmerksomhet og utviklet for å kjøres. Med sitt ergonomiske førersete og styringssystem med dobbel pinjong gir Civic-en utmerket respons og kontroll, slik at du får en engasjerende kjøreopplevelse. Fjæringen er konfigurert for dynamisk håndtering og har et uavhengig Multi-Link-system på baksiden og et MacPherson hjulopphengssystem i front. Vi har også lagd en ny lett ramme med høyfaste materialer for å spare viktige kilogram og gi Civic et stivere karosseri. All denne teknologien er utviklet for sammen å skape det vi mener er vår mest avanserte og sporty Civic noensinne.

Civic Sport Line er praktisk og muskuløst bygd, og den ser like kraftig og trygg ut på parkeringsplassen som den gjør på veien. Det aerodynamisk finslipte tilbehørssettet til karosseriet og den særegne takspoileren gir den en slående estetikk. Det sportslige uttrykket fortsetter på innsiden med spennende egenskaper, inkludert aluminiumspedaler, stoffseter med røde
sømmer og skinnkledd ratt. Alt er utformet for å få hjertet ditt til å slå litt raskere på hver eneste kjøretur. Velg mellom to nye dynamiske modeller: den godt utstyrte Comfort Sport Line, og Executive Sport Line med enda høyere spesifikasjoner.

Vi har utviklet en serie nye motorer for å gi vår nyeste Civic en sporty ytelse som matcher det avanserte utseendet. Velg mellom to raffinerte turboladede bensinmotorer: en kraftig 182 hk 1,5 VTEC TURBO eller en effektiv 126 hk 1,0 VTEC TURBO. Du kan velge mellom en nøyaktig 6-trinns manuell girkasse og en 7-trinns automatisk CVT-girkasse med god respons.

Vi ønsket å designe en bil for virkelighetens verden, og som er en av de mest romslige i sin klasse og fleksibel nok til å takle alt hva livet har å by på. Civic-en har mange gjennomtenkte funksjoner, for eksempel en stor baklukeåpning som letter lasting og lossing, en nedfellingskonstruksjon for baksetene på 60 : 40 samt et smart nedfellbart og vendbart bagasjeromtrekk som kan håndteres med én hånd.

Fra et formstøpt sete som gir god støtte vil du se hvorfor Civic-en har en av de romsligste kupeene i sin klasse med et bredt og feiende flott dashbord, en enkel og førervennlig utforming og god sikt i alle retninger ut av bilen. Du er omgitt av kvalitet og komfort med myke materialer og førsteklasses detaljer. Vi har tatt med mye nyttig teknologi, for eksempel det smarte infotainmentsystemet Honda CONNECT med 7-tommers berøringsskjerm*, klimakontroll i to soner, oppvarmede forseter og en elektrisk parkeringsbrems, for å gjøre hver eneste kjøretur til en enda større glede.