Jeep Compass PHEV

Fra kr. 447.000,-

Den nye Jeep® Compass 4xe er en oppladbar hybridbil som viser en banebrytende vei til elektrisk drift uten å gå på akkord med sin legendariske sjel. Denne nyutviklede kompakte SUV-en fra Jeep® er en uanstrengt kombinasjon av merkets velkjente tradisjon for fremragende firehjulstrekk-egenskaper og en høytytende elektrisk motor. En mobilitetsløsning som vil redusere utslipp og øke kjøregleden.

Hjem, til kontoret eller treningsstudioet – dagliglivet er fullt av steder man må komme seg til. Hvordan du kommer deg dit, er opp til deg. Med den nye oppladbare hybriden Jeep®Compass 4xe, kan du velge mellom tre ulike kjøremoduser: Hybrid som bruker begge motorene, Elektrisk som bare bruker den elektriske motoren og har null karbonutslipp, samt e-Save som holder batteriet på din hybrid-SUV oppladet ved å bruke sitt selvladesystem til å øke effektiviteten. Introduksjonen av den nye Sport-modusen i Selec-Terrain®-systemet vil bruke begge motorene til å forbedre kjørbarheten og ytelsen.

7″ instrumentpanel

LES MER

7″ instrumentpanelet tilbyr sjåføren et bredt spekter av tilpasningsmuligheter, fra en grunnleggende hastighetsavlesning til spesifikk informasjon om kjøretøyets status. Skjermen er utformet for å gi en rask og enkel visuell kommunikasjon med grafikk og tekst. Ved hjelp av knapper på rattet, kan sjåføren tilpasse skjermen med så mye eller så lite informasjon som ønskes.

Svart tak

LES MER

Jeep® Compass Limited er tilgjengelig med et skinnende svart tak, som bidrar til et unik og premium utseende.

Panoramasoltak

LES MER

Jeep® Compass har flere tilgjengelig brukervennlige funksjoner, inkludert et panoramasoltak for å gi deg frisk luft og solskinn når du måtte ønske det.

Uconnect 8.4 NAV

LES MER

Den nye generasjonen av Uconnect 8.4″ NAV tilbyr en rekke tilgjengelige trådløse kommunikasjons-, underholdnings- og navigasjonsfunksjoner med en stor 8.4″ touch-skjerm, som støtter multi-touch-bevegelser (trykk og sveip).

4X4-systemer

LES MER

Helt nye Jeep® Compass kan leveres med to innovative drivverk for klasseledende 4×4-egenskaper. Jeep® Active Drive og Jeep®Active Drive Low veksler automatisk og sømløst mellom 4×2 og 4×4 for kontinuerlig fordeling av dreiemoment og optimal trekkraft.

Svart pansermerke

LES MER

Det svarte merket på panseret på helt nye Jeep® Compass Trailhawk® får virkelig bilen til å skille seg ut.

Avgangsvinkler

LES MER

Jeep® Compass Trailhawk® har Trail Rated®-egenskaper med helt unike angreps-, rampe- og avgangsvinkler takket være den unike fronten og den ekstra høyden. Klasseledende bakkeklaring og funksjoner som skliplater, Hill Descent Control og 17-tommers offroad-dekk.

Selec-Terrain-System

LES MER

Trekkstyringssystemet Selec-Terrain® er utviklet for å optimalisere firehjulstrekksystemet for overlegne egenskaper uansett underlag. Det koordinerer og optimaliserer opptil tolv systemer elektronisk for å gi enda bedre kontroll over bilen.