Nye Jeep Compass PHEV

Fra kr. 474.000,-

Jeep 4xe Plug-in Hybrid baner vei for de nye Compass-modellene: den nye ladbare SUV-en debuterer i 80th Anniversary Edition, spesialmodellen som feirer 80 år med Jeep: en eksklusiv modell med spesielle felger og 80th Anniversary-merke.

Jeep® feirer 80-årsjubileum med en spesialmodell som har eksklusivt innhold og unike detaljer. Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary har 18-tommers felger i Neutral Grey, de eksklusive fargene Urban Green og Mimetic Green med Neutral Grey-finish og det unike 80thAnniversary-merket, både på utsiden og på innsiden, for å fremheve modellens eksklusivitet.

Jeep® Compass trer over i en elektrifisert verden med den nye 4xe-teknologien. Den unike Jeep® firehjulsytelsen kombinert med eksepsjonell elektrisk fremdrift. Et nytt konsept for mobilitet, et økosystem av tjenester og løsninger som utvikler seg sammen med Jeep®.

Tre forskjellige kjøremoduser: Hybrid bruker begge motorene, Elektrisk bruker bare den elektriske motoren, og E-Save bevarer batterinivået ved å øke effekten til de autonome ladesystemene.

Nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid har en helt ny grill med syv spor som fremhever de unike linjene til denne kompakte SUV-en. Lettmetallfelgene på 17″, 18″ og 19″, med finish i Satin Gray eller Gloss Black, er ekte Jeep®. Det unike 4xe-merket og de blå detaljene fremhever den unike stilen. Og med Mopar®-tilbehør kan du virkelig skreddersy bilen.

Interiøret i Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid er redesignet med renere og mer horisontale linjer. Oppbevaringsplassen er mer enn doblet, fra 2,8 til 7,2 liter. Og førsteklasses materialer og dashbord- og setefinisher gir denne kompakte SUV-en en helt unik stil.

For en enda morsommere, tryggere og mer oppslukende kjøreopplevelse, har Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid topp moderne teknologi for bedre tilkobling og infotainment. Den kompakte hybrid-SUV-en har en 10,1″ Uconnect-radio med navigasjon, taleassistenten «Hey Jeep®» og integrert hjemmeassistent i My Wi-Fi-pakken.

Med den nye appen GOe, kan du analysere dine kjørevaner, registrere dine reiser eller simulere de og sammenlikne energiforbruk, kostnader og utslipp som genereres av en ny Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid, på samme rute.

Leasingkampanje:

Fra 2590,- pr måned

Varighet 36 måneder

Innskudd 85.000,-

Rente 2,95%

Etablering og tinglysning: Kr. 4.990,-

Ta kontakt for mer informasjon:

7 + 13 =