Alfa Romeo Stelvio

Fra kr. 893.000,-

ALFA ROMEOS FØRSTE SUV
Helt fra starten har Alfa Romeo laget biler som har endret måten vi kjører og elsker våre biler: unike mesterverk med et design og en konstruksjon som fortsatt beundres og etterlignes. I dag når Alfa Romeo en ny milepæl, etter sin 106 års lange historie.
Kraftfulle aluminiumsmotorer leverer førsteklasses akselerasjon, Q4 firehjulsdriftsystem, perfekt 50/50 vektkontroll, samt teknologi- og sikkerhetssystemer i verdensklasse, førsteklasses styreradius og drivaksel av karbonfiber: Nå er Alfa Romeo Stelvio her for å møte entusiastens og sjåførens høyeste forventninger om en uslåelig kjøreopplevelse. Den kombinerer SUV-ens komfort og allsidighet med den rå sportsfølelsen som kun en ekte Alfa Romeo tilbyr.

INSPIRERT AV ALFA ROMEOS IKONISKE DESIGN
Alfa Romeos ikoniske design har blitt manifestert i en enestående SUV, som kjennetegnes av unike og viktige egenskaper fra merkets arv – stilmessig i slekt med den nye Giulia-modellen. Designtilnærmelsen er inspirert av luksus og arv og er like fremragende som den er målrettet. De mekaniske elementene er like elegant satt sammen, som en skreddersydd dress. Hver detalj forsterker aerodynamikken og fremhever Stelvios prestasjonsevne – (uten drama). Hos Alfa Romeo kaller vi det «den betydningsfulle skjønnheten».

RAFFINERT TEKNOLOGI
Toppmoderne sikkerhetsteknologi og enestående løsninger i sin klasse. Alfa Romeo har jobbet mot ekstremt ambisiøse mål og introdusert fremragende innovasjoner, samtidig som de har vært tro mot sin unike designfilosofi. Stelvio viser fram en rekke nyskapende teknologiske løsninger, som verdenspremiere på integrert bremsesystem (IBS), automatisk nødbremsing (AEB) med fotgjengerregistrering og en drivaksel av fullkarbonfiber. Stelvio har kommet for å skrive om SUV-ens historie – med en følelsesladet, ny vri.

ENESTÅENDE OPPLEVELSE OM BORD
Når Stelvio ble designet, gjenskapte Alfa Romeo kjøregleden. Den er høy for å beherske veien som på andre SUV-er, men samtidig er den skapt for å levere en sportsfølelse bak rattet. I en Stelvio er Alfa Romeos kjøreopplevelse delt med alle passasjerene. Arkitekturen i interiøret er enkel men funksjonell, designet for å tilby de tre passasjerene i baksetet ultimat komfort, med lett tilgang til setene og mer rom til knær og føtter. Bagasjerommet, med sin elektriske bakluke, har en kapasitet på 525 liter og muligheten til å forvandle baksetene til ekstra bagasjeplass.

EN ITALIENSK INNOVASJONSBRAGD
I sin debut har Stelvio to kraftfulle motorer, begge støpt i hele aluminiumsstykker for å være lettere, raskere og mer miljøvennlig.
2,0 turbo bensinmotor er tilgjengelig i en 280 hk-versjon, mens 2,2 turbodiesel er tilgjengelig i en 210 hk-versjon. Begge motorene er forbundet med Q4 4WD-systemet og 8-trinns automatgir – den mest avanserte og effektive teknologien i forhold til flyt, komfort og ytelse.