Honda CR-V PHEV

Fra kr. 639.900,-

Ny hybrid ytelse
Responsiv, jevn, effektiv. Dette er tre av fordelene du vil oppdage i den helt nye CR-V Hybrid. Dens intelligente, høyt avanserte hybrid drivlinje gir en sømløs og engasjerende kjøreopplevelse på enhver reise.

Enda en milepæl for Honda CR-V.
i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive)-teknologi gir eksepsjonell ytelse sammen med fremragende effektivitet. Dens aerodynamiske linjer, opprettet rundt et helt nytt chassis, gjør denne 5. generasjonen CR-V-en til en ekte førerens SUV. Når du er inne i den, vil du nyte et luksuriøst og sofistikert interiør som viser det nyeste innen hjelpemidler og infotainment sammen med komfort, plass og allsidigheten som CR-V er kjent for.

Interiøret i nye CR-V er designet for å maksimere følelsen av kontakt mellom deg og bilen. Rene linjer gi en følelse av plass, forsterket av kontrasterende materialer med elegant utførte detaljer. Kontrollene er posisjonert for å være intuitive og enkle, så selv om du er omgitt av smart teknologi, er de aldri påtrengende. Aktiv støykontroll, som er standard i hele serien, gjør det stille og avslappende i kupeen. Det er også veldig komfortabelt med vår fireveis elektriske korsryggstøtte i forsetene med setevarme samt mulighet for setevarme i baksetene og rattvarme*. Dette sikrer maksimal komfort og avslapping på hver kjøretur.

Vi har utviklet et bredt spekter av teknologi som gjør det til en virkelig engasjerende opplevelse å kjøre nye CR-V. Det nye head-up-display-systemet viser viktig informasjon i synsfeltet ditt, slik at du ikke trenger å ta blikket fra veien. Samtidig vises detaljerte kjøredata tydelig på det intelligente multiinformasjonsdisplayet og er tilgjengelig via rattkontrollene. Infotainment-systemet Honda CONNECT med 7-tommers fargeberøringsskjerm som er montert på midten kan enkelt koble til smarttelefonen din, slik at du får tilgang til apper, kontakter, e-post, musikkstrømming og mer. Slik holder du deg tilkoblet verden og det du liker.

Du har ofte med deg mye bagasje, derfor ville vi designe et interiør med plass til alt. Nye CR-V har fleksibel og praktisk plass, er full av smarte oppbevaringsløsninger, mye benplass og et stort bagasjerom på over 1700 liter med baksetene lagt ned. Den er også designet for å gjøre livet enklere, med praktiske løsninger som bakluke med håndfri tilgang, seter som kan felles ned med én bevegelse og flatt gulv i bagasjerommet for maksimal oppbevaringsplass. Hvis du skal frakte mer enn fem personer, er ikke det noe problem, siden CR-V nå kan leveres med sju seter.

Nye CR-V drives av våre nyeste høyteknologiske motorer – bensin eller bensin-elektrisk-hybrid.
Vår 1.5 VTEC TURBO bensinmotor leveres med to utgangseffekter og har den perfekte balansen mellom ytelse og effektivitet. Den kan leveres med en frisk 6-trinns manuell girkasse (173 hk) eller en avansert 7-trinns CVT (193 hk) girkasse. Når du velger CVT-versjonen, kan du kjøre bilen i en avslappet, helautomatisk modus eller, hvis du er i stemning, gire med de racinginspirerte girhendlene på rattet. Under overflaten har vi designet et lett chassis som er det mest sofistikerte noen gang utviklet for CR-V, supplert av det nye MacPherson-hjulopphenget foran og multilink-opphenget bak. Sammen gir de en smidig kjøreopplevelse med enestående komfort.

Tryggheten til deg og passasjerene er resultatet av omfattende teknisk utvikling. Smart teknologi er alltid i drift når du kjører, og mange ganger aner du ikke at den er der.

BLINDSONEVARSLING
Denne smarte funksjonen gjør filskifter og forbikjøring tryggere og advarer deg når kjøretøyer oppdages i blindsonen din via et lys i sidespeilet.

OVERVÅKING AV KRYSSENDE TRAFIKK (CTM)
Ved rygging kan overvåkingssystemet for kryssende trafikk oppdage kjøretøyer som nærmer seg på begge sider og advare deg om forestående fare.

NØDANROP (E-CALL)
En bryter for nødanrop (SOS) sitter lett tilgjengelig ved bakspeilet. I nødsituasjoner kan du tilkalle hjelp med et knappetrykk.

Ta kontakt med oss

Jeg ønsker