Honda e:Ny1

Vi introduserer Hondas første elektriske SUV. Et dristig, flytende eksteriør kombinert med et toppmoderne drivverk, komplettert av et avansert og sofistikert interiør. e:Ny1 er nullutslippskjøretøyet** for den nye generasjonen.

Fra kr. 299.900,-

e:Ny1 – en unik stil definert av et mykt, flytende design. En futuristisk, men likevel tilgjengelig elektrisk SUV for den nye generasjonen. Bilen kjennetegnes av en fremragende, sikker og smidig kjøreopplevelse. e:Ny1 vil være utstyrt med Honda SENSING som standard i både Elegance og Advance modellene. Ytterligere egenskaper ved dens teknologi og kvalitet er et førerfokusert interiør og avansert Honda CONNECT infotainmentsystem.

Nøkkelegenskaper

Helelektrisk

Med 68,8kwh batteri

Rask lading**

Med ladetid 10–80 % på ca. 45 minutter*

Nullutslipp

e:Ny1 kombinerer utslippsfri kjøring med spennende ytelse.

Reell effektivitet***

Ca. 400 km* på full lading

Honda SENSING

Avanserte sikkerhetsfunksjoner som holder deg trygg på veien – som standard.

15,1″ Infotainmentsystem

Honda CONNECT – med Android Auto og Apple CarPlay

Med et friskt, særegent design og den nyeste avanserte teknologien følger e:Ny1 Hondas menneskesentrerte utviklingsfilosofi, og utnytter modellens helelektriske drivlinje mest mulig for å levere en SUV med kjøreglede, en jevn og raffinert tur , og intuitiv allsidighet.

En dristig og sofistikert eksteriørestetikk skapes av et kort overheng foran, store hjul og et bredt spor. Med e:Ny1 debuterer også en helt ny elektrisk identitet for Honda, med hvite ‘H’-merker rundt kjøretøyet, inkludert nesemerket, hjulsenterkapper og ratt. I tillegg staver en ny skrifttype ut «Honda» på bakluken for et premium-utseende som vil være med på merkets fremtidige elbiler.

Smart innpakning av de elektriske drivverkkomponentene sikrer at e:Ny1 tilbyr bemerkelsesverdig innvendig plass og komfort. En helt ny midtkonsoll har et enkelt oppsett med lett tilgjengelige knapper, flere lagringsmuligheter og trådløs lading, mens et ryddig dashbord toppet av en stor 15,1-tommers berøringsskjerm gir tilgang til en omfattende pakke med infotainment- og kjørealternativer. 

e:Ny1 er bygget på Hondas nyutviklede e:N Architecture F, en frontmotordrevet plattform fokusert på tre grunnleggende egenskaper: En dedikert karosseristruktur med høy stivhet, et lavt tyngdepunkt og nøye administrert aerodynamikk under gulvet for å sikre at SUV-en gir en morsom og tillitsvekkende kjøretur.

I tillegg har plattformen en høyytelses, lett tre-i-ett integrert drivenhet, elektrisk motor og girkasse. Dette genererer en maksimal effekt på 150 kW, 310 Nm dreiemoment og er konstruert for å gi jevn og komfortabel akselerasjon og retardasjon. Under gulvet sitter et litium-ion-batteri med høy kapasitet som leverer opptil 412 km (WLTP) rekkevidde og DC hurtigladekapasitet som kan gå fra 10 til 80 % på bare 45 minutter.  

Et helt nytt chassis utviklet spesielt for elektriske batterikjøretøyer har sikret forbedret vridningsstivhet – nøkkelen til dette er stål med høy strekkfasthet, brukt over 47 % av e:Ny1-kroppen (i vekt). Ved siden av den nye plattformen og drivverket gir disse sammen den dynamiske ytelsen, eksepsjonelle komforten og raffinementet som sjåførene kan forvente av Hondas nyeste EV.

Avbildet versjon er en prototype. Endelig typegodkjenning foreligger enda ikke. Det kan derfor bli avvik fra avbildet modell til endelig, typegodkjent fabrikkversjon. Det kan også bli avvik i ytelser, vekt og andre forbruksdata (herunder rekkevidde, ladetider, estimert rekkevidde mv.) som også kan få innvirkning på pris.

* Hondas interne data
**Ladetiden er estimert ladetid under optimale ladeforhold. Ladetid påvirkes av en rekke forhold som blant annet batteritemperatur, omgivelsestemperatur, tilstand på batteriet, valgt lademetode, valg av type lader og begrensninger i ladenettverket.
***Forbruk og rekkevidde påvirkes bl.a. av kjørestil, veiforhold og valg av utstyr, hvor især høy hastighet og lave temperaturer kan redusere rekkevidden signifikant.

Send inn skjema for å få mer informasjon