Honda Jazz Hybrid

Elegance fra kr. 317.700,-
Crosstar fra kr. 344.300,-

Hvis du liker den utvendige siden av nye Jazz, vil det innvendige skape enda mer entusiasme.  Hele designet har fokus på detaljer og komfort. Åpen og lett, med panoramautsikt over veien fremover. Den ergonomiske utformingen gir mer plass til deg, passasjerene og eiendelene dine.

Honda hybridteknologi sørger for avansert, stressfri kjøring hver gang, og sikrer at bilen er i riktig modus for de aktuelle forholdene, slik at den presterer optimalt.

Den nye Honda Jazz og Jazz Crosstar holder deg tilkoblet takket være My Honda+ og smarttelefonen din. Alt er godt gjennomtenkt for å gjøre livet ditt enklere.

Nye Jazz har en ren og sømløs design som både er aerodynamisk og stilren. Jazz har et elegant og moderne utseende, helt ned til hver minste detalj, og en helt unik personlighet.

Jazz Crosstar er den nyeste modellen. Den er det perfekte valget for deg som har en dynamisk og aktiv livsstil, den er hardfør og solid med en unik grill, integrerte takskinner og bedre bakkeklaring som gjør det enklere å ta seg frem, samtidig som du sitter høyere og får bedre oversikt over trafikken. Beskyttende paneler og tofarget karosseri sørger for at du alltid tar deg godt ut, og det vannavstøtende setetrekket beskytter innsiden uansett hva du utsetter bilen for.

Interiøret i nye Jazz og Jazz Crosstar er elegant enkelt og ekstremt komfortabelt, med myke materialer og tydelige skjermer. En ny 7″ digital skjerm for sjåføren og en 9″ Honda CONNECT berøringsskjerm gjør det enkelt å få oversikten over den viktigste informasjonen. Den romslige følelsen styrkes av det elegante dashbordet med ergonomiske brytere og god, uhindret sikt.

Det du har plass til i livet ditt, får du også plass til i nye Jazz og Jazz Crosstar. Med våre geniale Magic Seats får du den allsidigheten du trenger – når du trenger den. Baksetene kan enkelt konfigureres på mange forskjellige måter, slik at du kan ta med deg alt fra surfebrett til små trær. De kan legges ned, slik at du får ekstra plass i bagasjerommet, eller løftes opp, slik at du kan bruke hele høyden fra gulv til tak.

Panorama-frontruten, de ekstremt tynne A-stolpene og de skjulte vindusviskerne sørger for at du får ekstra god sikt. Den gode sikten gir deg mer selvtillit når du kjører. Blindsonene er minimale, og det kommer mye lys inn i kupeen, noe som gir en følelse av enda bedre plass i den allerede romslige kupeen.

Forsetene er utformet slik at du ikke blir sliten av å kjøre, samtidig som de er like komfortable som i en limousin. Ekstra gjennomtenkte detaljer, som ekstra bredt midtarmlene med oppbevaringslysning og USBporter i både forsetet og baksetet, sørger for at alle får en god opplevelse.

Livet er bedre når du kan holde kontakten. Nye Jazz kobler deg sømløst til resten av verden med den nyeste infotainmentteknologien. Den er naturligvis utstyrt med digital DAB-radio, slik at du kan velge og vrake i radiostasjoner, og den nye 9″ berøringsskjermen gir deg muligheter som du kjenner igjen fra smarttelefonen din, og den støtter naturligvis ogs. Android Auto og Apple CarPlay. Du kan til og med koble deg til Jazz eksternt via appen My Honda+, slik at du blant annet kan låse og låse opp bilen og sende reisemål til navigasjonssystemet. Den talestyrte Honda Personal Assistant kan snakke med deg ved hjelp av kontekstuell forståelse for å lære seg hvordan du foretrekker å få relevante anbefalinger. Hvis du lurer på hvordan været blir, hvis du vil høre på favorittmusikken din eller hvis du trenger hjelp til å velge en restaurant, trenger du bare å spørre.

Vår avanserte e:HEV hybridteknologi er en imponerende kombinasjon av uanstrengt ytelse og imponerende drivstofføkonomi. Den er utviklet for å gi en responsiv, smidig og effektiv kjøreopplevelse. Den spesialutviklede elektriske motoren gir et dreiemoment på imponerende 253 Nm, og den er koblet sammen med en arbeidsvillig bensinmotor på 97 hk for å sikre en god kjøreopplevelse. Nye Jazz oser av morsomme kjøreopplevelser. e:HEV-teknologien er smart. Den overvåker kontinuerlig ytelsen og økonomien for å velge den beste kraftkilden. Deretter veksler den mellom de tre kjøremodusene – tradisjonell, hybrid og helelektrisk – for å sikre optimal ytelse helt sømløst.

Ta kontakt med oss

Jeg ønsker