Nye Jeep Compass PHEV

Jeep 4xe Plug-in Hybrid baner vei for de nye Compass-modellene: den nye ladbare SUV-en debuterer i 80th Anniversary Edition, spesialmodellen som feirer 80 år med Jeep: en eksklusiv modell med spesielle felger og 80th Anniversary-merke.

Jeep feirer 80-årsjubileum med en spesialmodell som har eksklusivt innhold og unike detaljer. Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary har 18-tommers felger i Neutral Grey, de eksklusive fargene Urban Green og Mimetic Green med Neutral Grey-finish og det unike 80th Anniversary-merket, både på utsiden og på innsiden, for å fremheve modellens eksklusivitet.

Jeep Compass trer over i en elektrifisert verden med den nye 4xe-teknologien. Den unike Jeep firehjulsytelsen kombinert med eksepsjonell elektrisk fremdrift. Et nytt konsept for mobilitet, et økosystem av tjenester og løsninger som utvikler seg sammen med Jeep.

Tre forskjellige kjøremoduser: Hybrid bruker begge motorene, Elektrisk bruker bare den elektriske motoren, og E-Save bevarer batterinivået ved å øke effekten til de autonome ladesystemene.

Nye Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid har en helt ny grill med syv spor som fremhever de unike linjene til denne kompakte SUV-en. Lettmetallfelgene på 17″, 18″ og 19″, med finish i Satin Gray eller Gloss Black, er ekte Jeep. Det unike 4xe-merket og de blå detaljene fremhever den unike stilen. Og med Mopar-tilbehør kan du virkelig skreddersy bilen.

Interiøret i Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid er redesignet med renere og mer horisontale linjer. Oppbevaringsplassen er mer enn doblet, fra 2,8 til 7,2 liter. Og førsteklasses materialer og dashbord- og setefinisher gir denne kompakte SUV-en en helt unik stil.

For en enda morsommere, tryggere og mer oppslukende kjøreopplevelse, har Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid topp moderne teknologi for bedre tilkobling og infotainment. Den kompakte hybrid-SUV-en har en 10,1″ Uconnect-radio med navigasjon, taleassistenten «Hey Jeep» og integrert hjemmeassistent i My Wi-Fi-pakken.

Med den nye appen GOe, kan du analysere dine kjørevaner, registrere dine reiser eller simulere de og sammenlikne energiforbruk, kostnader og utslipp som genereres av en ny Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid, på samme rute.

Ta kontakt for mer informasjon: