NYHET: Jeep Wrangler PHEV

En ny æra av Jeep®-mobilitet

Jeep® Wrangler tar skrittet inn i elektrifiseringens verden med nye 4xe Plug-in Hybrid. Den legendariske Jeep®-firehjulsdriften kombinert med ny elektrisk fremdrift skaper et nytt mobilitetskonsept – og introduserer også et økosystem av tjenester og løsninger som tar Jeep® til et nytt nivå.

ENDA KRAFTIGERE

Nye 4xe Plug-in Hybrid Wrangler løser hverdagens utfordringer med opptil 380 hk kombinert effekt og 0–100 km/t på 6,4 sekunder. Elektrifisering gir 4xe Plug-in Hybrid Wrangler enda bedre ytelse. Den er kraftigere, har ekstremt gode egenskaper ved kjøring i vannet, og er fortsatt en kompromissløs bil i terrenget takket være maksimalt dreiemoment ved lavt turtall.

Et stilikon

Nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid er tro mot tradisjonene. De ikoniske og definerte formene fremheves av de stilrene detaljene fra 4xe, for eksempel de blå detaljene i logoen og ladeluken på siden – og unike felger. Wrangler 4xe er definisjonen av allsidighet – med frontrute som kan legges ned, forskjellige takkonfigurasjoner og dører som kan tas av for en unik friluftsopplevelse.

GO 4xe LIVE-app

Den nye GOe-appen sammenligner en tradisjonell forbrenningsmotor med nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid. Den analyserer kjørevanene og kartlegger den samme ruten for å sammenligne energiforbruk, driftskostnader og utslipp.

 

 

Ta kontakt for mer informasjon: